Omet al contingut

DIGIREG

DIGIREG


Seguiment del cultiu: Pistatxer

En les imatges a continuació podem veure l’estat dels arbres durant el mes de juliol, on la coberta vegetal present a la primavera és gairebé inapreciable durant l’estiu. Tot i que aquest any els arbres ja han produït fruits, encara són joves i no es considera la seva recol·lecció.

En la gràfica a continuació podem observar els diferents valors enregistrats tant per sensors d’humitat com pel cabalímetre. En la primera gràfica, les barres verdes indiquen regs, tal com mostren els polsos de reg a la segona gràfica. Les barres blaves indiquen ETo i les taronges la pluviometria. Es pot observar clarament com en els dos períodes on s’han produït precipitacions, les barres d’ETo disminueixen considerablement. 

En aquest cas, si analitzem els sensors d’humitat del sòl amb més detall, podem observar una certa relació entre aquells que han estat instal·lats a la mateixa distància i profunditat; segueixen una tendència molt similar. Les petites diferències que es poden donar entre ells poden ser degudes a una instal·lació no del tot precisa, a la irregularitat del sòl o a altres factors.

En aquesta parcel·la, no s’ha produït cap tipus d’inconvenient pel que fa als sensors instal·lats, els quals només han requerit la seva supervisió puntual. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *